Swasti YogaBody Mind and Sound Healing
 

 

Welkom bij Swasti Yoga

Swasti betekent in het hindi, gezondheid. Yoga betekent verbinden. Een verbinding tussen lichaam en geest. Yoga is een proces van ontspanning en bewustwording met behulp van diverse concentratie en ademhalingstechnieken.

Er worden diverse yogalessen aangeboden op elk niveau en geschikt voor iedereen. Je hoeft niet lenig te zijn.
Weet je niet zeker of het wat voor je is, dan kan je een gratis proefles nemen. Wil je liever individueel de aandacht krijgen dan is dat ook mogelijk.
Heb je een bedrijf en wil je het personeel kennis laten maken met Yoga dan ben je op het juiste adres.
Alle lessen leiden tot een heerlijke ontspanning en welzijn van lichaam en geest, wat uiteindelijk zorgt voor een gezond en gelukkig leven.
Je bent van harte welkom om deze innerlijke reis door te maken.
Over mij

Mijn naam is Karishma Badloe, ik ben getrouwd en ik heb 3 kinderen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Praktijkondersteuner Huisarts en daarnaast geef ik yogalessen. In 1995 heb ik de asthanga yoga opleiding gevolgd en sindsdien is yoga mijn passie en hobby geworden. De Yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en de ontspanning aan het einde van de les zorgden ervoor dat ik me steeds beter ging voelen. Reden voor mij steeds meer te gaan verdiepen in de Yoga filosofie.
In 2010 heb ik de zwangerschapsyoga opleiding gevolgd. In tussentijd heb ik vele cursussen gevolgd o.a. Hatha Yoga, Meditatie, Reiki, Acro Yoga, Stoel Yoga, Kinder Yoga, Yoga Nidra, Ayurveda en stressmanagement. Voor meer persoonlijke verdieping en holistische benadering heb ik de opleiding tot yogatherapie en coaching afgerond. Eind mei 2023 heb ik de NLP-Practioner afgerond. Dit was een ware reis voor mij, met zoveel tools die ik meegekregen heb ben ik nog meer gaan ontdekken van mezelf. Deze tools kan ik nu met jullie delen.Yoga Way of Life

Elke ochtend heb ik mijn ritueel: een serie van Yoga - en ademhalingsoefeningen. Daarna kan ik weer fris en energiek de dag beginnen. Ook ik ervaar stress en drukte in het dagelijks leven. Door de Yoga ben ik mij bewust van de invloeden op mijn lichaam en geest. Yoga helpt terug te keren naar mijzelf, zodat ik de rust weer kan hervinden.
Iedereen heeft weleens zorgen. Wanneer we deze zorgen en emoties niet goed kunnen verwerken dan uit het zich in lichamelijke en geestelijke klachten. Door het beoefenen van Yoga maak je je lichaam niet alleen krachtiger en lenig maar leer je ook omgaan met emoties, je leert bewuster leven en je staat energieker, gezonder en meer ontspannen in het leven.
Klankschalen hebben altijd mijn aandacht getrokken. Ik raakte geïnspireerd door het geluid van de klankschalen en merkte op dat het een diepgaande massage is op celniveau wat uiteindelijk voor ontspanning zorgt.